Ontdek je kracht met het Talentenspel

ontdek je talent - talentenspel

Ontdek je kracht met het Talentenspel

Wil jij jouw talenten ontdekken en weten waar jouw kracht ligt? Ontdek dan het Talentenspel.

Een spel dat je inzicht geeft in jouw eigen talenten en hoe je ze voor je kunt laten werken.

 

Waar ligt mijn kracht?

Stel je jezelf vaak de vraag “Waar ligt mijn kracht?”

Het begint met het ontdekken van je unieke talenten.

Vaak bezit je ze al, maar ben je je er nog niet van bewust.

Hoe gaaf zou het zijn als je weet wat jouw talenten zijn en hoe je ze kunt inzetten als je kracht?

 

Waarom het Talentenspel?

Met het Talentenspel leer je niet alleen je talenten ontdekken, maar leer je met name jezelf kennen op een heel ander niveau. Wat nu nog aan de oppervlakte ligt, komt met het Talentenspel naar boven. Je gaat het voelen, zien en ervaren. Je ontdekt wie je diep van binnen echt bent, zonder de beperkende overtuigingen van jezelf of meningen van anderen.

 

Hoe werkt het Talentenspel

Om je een idee te geven van het Talentenspel deel ik een stukje van mijn eigen ervaring.

Want ik liep heel vaak vast in mijn werk. Ik kon niet de juiste plek vinden en werd niet blij van wat ik deed. Ik deed vaak gewoon wat er van me gevraagd werd en was erg vermoeid. Toen ik het Talentenspel deed, ontdekte ik mijn talent als ‘krijger’. Tijdens de imaginatie zag ik mijn krijger als een grote sterke man, die voor mij stond als de beschermer van de koning. Hij bracht de troon van de koning naar buiten en accepteerde geen indringers. Mijn krijger was heel alert, reageerde snel op alles en had behoefte aan waardering van de koning. Eigenlijk was de koning een ‘broekie’ en vond hij het wel prima dat de krijger al het werk voor hem deed. Tijdens het Talentenspel kwam ik erachter dat mijn krijger zo overheersend was, dat ik de rest van mijn talenten niet durfde te tonen. Het waren de muren die ik zelf had opgebouwd naar de buitenwereld. Een soort van overlevingsmechanisme. Vroeger hielp het me, maar nu beperkte het mij alleen maar. Door het Talentenspel is de ‘koningin’ in mij opgestaan, heb ik de krijger bedankt voor al zijn goede diensten en met pensioen gestuurd. Wat er daarna gebeurde in mijn koninkrijk, is tot op de dag van vandaag nog steeds voelbaar.

 

Wat brengt het Talentenspel je?

Het Talentenspel werkt op alle fronten van je leven. Je leert jouw eigen unieke talenten kennen en het geeft je heldere inzichten als het gaat om je passie en drijfveren. Je gaat meer vreugde en rust ervaren en krijgt nieuwe energie. Je wordt je bewuster en kunt makkelijker keuzes maken zonder het gevoel van angst of twijfel te hebben. Kortom; een blijvende transformatie is vaak het gevolg na het spelen van het Talentenspel.

 

Wil je meer weten over het Talentenspel of er mee aan de slag gaan? Ontdek dat wat het spel voor jou kan doen.

Liefs Sabrina

Geen reactie's

Geef een reactie